Nieuws van Tienke

De komende december maand: Tussen 20 december 2021 t/m 4 januari 2022 is het niet mogelijk om te passen in Baarn. De webshop is gewoon open en uw bestellingen worden verwerkt en verzonden. Deze periode ben ik wel telefonisch bereikbaar en uw vragen per e-mail worden ook beantwoord. Een behaaglijke groet van Tienke. Voor 2,3 en 4 december a.s.kan ik geen pas afspraken maken.

Wanneer u komt passen in Baarn is voorlopig de 1.5 meter afstand van toepassing en ook het handen reinigen bij binnen komst blijft nog van kracht. Voor iedere klant neem ik ruim de tijd om de truien en vesten te bekijken en te passen.

Bent u verkouden, niest u of heeft u koorts.  Kom dan liever niet. Ik maak graag een nieuwe afspraak met u.

Telefonisch ben ik bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Heb ik uw telefoontje gemist? Ik bel u binnen korte tijd terug. U kunt mij ook een e-mail sturen. tienke@noorsetrui.nl

Een behaaglijke groet van Tienke