Nieuws van Tienke

Uw ( Kerst) cadeau in de december maand.
De gezellige en soms drukke december maand staat weer voor de deur. Ook voor de Post is het meestal een hectische periode om alle pakjes op tijd te bezorgen.
 TIP van Tienke:  Wilt u iemand verassen met een warme trui , heerlijke sjaal of muts? Bestel dan tijdig uw (Kerst) cadeau.
Een behaaglijke groet van Tienke

Mini Scandinavië markt Baarn

Zaterdag 24 November organiseert Tienke Voeten van www.noorsetrui.nl een Mini Scandinavië markt in Baarn. In haar webshop vind u Stijlvolle en Unieke Noorse truien en vesten uit Noorwegen en Denemarken. Ze verkoopt de merken NORLENDER en DALE OF NORWAY (Noorwegen) en ook het prachtige merk LAESOE KNITWEAR uit Denemarken. Met veel plezier heeft ze de afgelopen 5 jaar een Noorse truiendag georganiseerd.
De Baarnse onderneemster liep al een tijdje rond met het idee om zelf een markt te organiseren. Door haar deelname aan diverse evenementen heeft ze leuke collega standhouders ontmoet die mooie Scandinavische producten verkopen. U kunt deze dag een reisje boeken naar het hoge Noorden, uw interieur verfraaien met Deens en Noors Design, een mooi kunstwerk aanschaffen,een hand gemaakt sieraad kopen of gaat u voor heerlijke warme wol producten, kleurig huisvlijt met batik of leuke cadeaus met o.a elanden. Naast een diversiteit aan standhouders zal er ook een koffie corner zijn waar u kunt genieten van Scandinavische lekkernijen. Uiteraard zullen wij ook niet ontbreken met onze collectie Noorse truien en vesten.
Deze Mini Scandinavië markt zal binnen plaats vinden in het prachtige centrum van Baarn. Achter de grote kerk op De Brink ligt het zalencentrum De Herberg van Paulus. Gratis parkeren en op loop afstand van het station.
U bent deze dag van harte welkom tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Stationsweg 16 in Baarn.          TOEGANG IS GRATIS.

Met de nodige trots kunnen we vermelden welke leuke standhouders deel nemen aan dit evenement:

www.deensedingen.nl

www.canuit.com

www.atelier-vidda.nl

www.nordstil.com

Maja’s batik

www.geweien.com  ’t Geweienhuys

www.wolverineavontuurlijkereizen.nl

www.mooseandmore.nl

Voor lief hebbers van Elanden

www.angenieteas.nl

Voor een heerlijk Scandinavisch lekkernij

en natuurlijk onze stand met de Noorse truien en Vesten.

 

Groeten Adriaan en Tienke Voeten

Inspiratie bij Dale of Norway

Weer heerlijke inspiratie opgedaan bij de Importeur van Dale of Norway.

Open haard aan, koffie erbij en op mijn gemak de nieuwe collectie van 2018  bekeken. Traditionele truien, modern en frisse prints. Uiteraard ook diverse truien en vesten gepast en een voor selectie gemaakt welke truien en vesten in mijn webshop komen. Het was een feestje.