Tienke in het land

MINI SCANDINAVIË MARKT BAARN.

Zaterdag 24 November organiseert Tienke Voeten van www.noorsetrui.nl een Mini Scandinavië markt in Baarn. In haar webshop vind u Stijlvolle en Unieke Noorse truien en vesten uit Noorwegen en Denemarken. Ze verkoopt de merken NORLENDER en DALE OF NORWAY (Noorwegen) en ook het prachtige merk LAESOE KNITWEAR uit Denemarken. Met veel plezier heeft ze de afgelopen 5 jaar een Noorse truiendag georganiseerd.
De Baarnse onderneemster liep al een tijdje rond met het idee om zelf een markt te organiseren. Door haar deelname aan diverse evenementen heeft ze leuke collega standhouders ontmoet die mooie Scandinavische producten verkopen. U kunt deze dag een reisje boeken naar het hoge Noorden, uw interieur verfraaien met Deens en Noors Design, een mooi kunstwerk aanschaffen,een hand gemaakt sieraad kopen of gaat u voor heerlijke warme wol producten, kleurig huisvlijt met batik of leuke cadeaus met o.a elanden. Naast een diversiteit aan standhouders zal er ook een koffie corner zijn waar u kunt genieten van Scandinavische lekkernijen. Uiteraard zullen wij ook niet ontbreken met onze collectie Noorse truien en vesten.

Deze Mini Scandinavië markt zal binnen plaats vinden in het prachtige centrum van Baarn. Achter de grote kerk op De Brink ligt het zalencentrum De Herberg van Paulus. Gratis parkeren en op loop afstand van het station.
U bent deze dag van harte welkom tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Stationsweg 16 Baarn.       
TOEGANG IS GRATIS.

Met de nodige trots kunnen we vermelden welke leuke standhouders deel nemen aan dit evenement:

www.deensedingen.nl

Met gezellige woon accessoires uit Denemarken.

www.canuit.com

Canadian and Greenlandic Inuit Art. Grafisch werk en sculpturen in diverse materialen gemaakt door Inuit kunstenaars in Canada en Groenland.

www.atelier-vidda.nl

Saami Sieraden, puur, oorspronkelijk en tijdloos. Met o.a. rendierleer, rendierhoorn en verzilverd tindraad.

www.nordstil.com

Met unieke woon accessoires, heerlijke zeep naar Scandinavisch design.

Maja’s batik –  Zelf gebatikte stoffen, verwerkt tot gebruiksvoorwerpen, cadeauartikelen en kleding, met Scandinavische motieven.

www.geweien.com  ’t Geweienhuys

Voor Geweien, huiden en schapenwollen artikelen.

www.wolverineavontuurlijkereizen.nl

Voor avontuurlijke reizen naar het hoge Noorden.

www.angenieteas.nl

Voor een heerlijk Scandinavisch gebakje.

www.mooseandmore.nl

Voor de liefhebbers van Elanden

www.noorsetrui.nl

Groeten Adriaan en Tienke Voeten