SCANDINAVIË MARKT BAARN

Mini Scandinavië markt Baarn/ 14 November 2020

Deze markt zal helaas niet doorgaan dit jaar. Het is wel mogelijk om langs te komen in Baarn. Graag maak ik vooraf een afspraak.  Zie info Passen in Baarn.De  3e editie van de Scandinavië markt.  Met veel plezier hebben we 5 jaar achter elkaar een Noorse truiendag georganiseerd. Het kriebelde al een tijdje om deze Noorse truien dag uit te breiden met meerdere standhouders. Door onze deelname aan diverse evenementen hebben we leuke collega’s  ontmoet die mooie Scandinavische producten verkopen. U kunt deze dag een reisje boeken naar het hoge Noorden. Uw interieur verfraaien met Noors Design. Of haalt u de Scandinavische Kerst in huis met fraaie cadeau artikelen.?  Verwen uzelf met een hand gemaakt sieraad van elandleer en voor de liefhebbers zijn er prachtige elanden en gezellige cadeaus.  Voor de inwendige mens is er veel lekkers uit Scandinavië . Onder andere : Snoepgoed, chocolade, noten en kruiden. Uiteraard zullen wij ook niet ontbreken met onze collectie Noorse truien en vesten.

Deze Scandinavië markt zal binnen plaats vinden in het prachtige centrum van Baarn. Achter de grote kerk op De Brink ligt het zalencentrum De Herberg van Paulus. Gratis parkeren en op loop afstand van het station.

U bent deze dag van harte welkom tussen  10.30 uur en 17.00 uur. Stationsweg 16 Baarn.     
TOEGANG IS GRATIS

 Voorlopige deelnemers lijst zaterdag 14 november 2020:

Dewitteeland.nl  
Voor Pure en eerlijke producten uit Scandinavië. Zoals o.a. specerijen, chocolade en noten.

www.padansk.nl
Deense interieuraccessoires, tuindecoratie, diverse soorten kerstdecoratie en ambachtelijk Deens snoepgoed.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is på-dansk-promotie-afbeelding-1024x231.jpg

www.atelier-vidda.nl
Saami Sieraden, puur, oorspronkelijk en tijdloos. Met o.a. rendierleer, rendierhoorn en verzilverd tindraad.

www.wolverineavontuurlijkereizen.nl
Voor avontuurlijke reizen naar het hoge Noorden.

www.ateliermaggie.nl 

Margriet geeft producten en materialen een tweede leven.  Ze maakt o.a.  kussens, slingers, hangers en tassen. Ook bekleed ze vazen en poefen met dekens.

  www.noorsetrui.nl