Passen in Baarn

 

Vanaf 25 september vervalt de 1.5 meter regel, alleen voor u en mijn gezondheid hou ik deze regel voorlopig wel aan. Ook het handen reinigen bij binnen komst blijft nog van kracht. Voor iedere klant neem ik ruim de tijd om de truien en vesten te bekijken en te passen.

Bent u verkouden, niest u of heeft u koorts.  Kom dan liever niet. Ik maak graag een nieuwe afspraak met u.

Naast de verkoop via de webshop bent u ook welkom in Baarn.  Centraal gelegen in het midden van het land. Hier kunt u op uw gemak de collectie bekijken en passen. Voor elke klant is er ruim de tijd om een keuze te maken.
Het is ook mogelijk om de bestelde artikelen op te halen in Baarn.
Voor beide maak ik graag vooraf even een afspraak met u.  

Telefonisch ben ik bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Heb ik uw telefoontje  gemist?  Ik zal u binnen korte tijd terug bellen.  Het is ook mogelijk om mij een e-mail te sturen. info@noorsetrui.nl     
Mobiel telefoon nummer : 06 – 44238431.            

Bezoek adres:
Tienke Voeten
De Gondel 3
3742 GM Baarn

U kunt bij ons met de pin betalen. Ook is het mogelijk om ter plekke het bedrag over te maken via  mobiel bankieren.

Met een behaaglijke groet Tienke