Passen in Baarn

Wanneer u komt passen in Baarn (aan huis) doe ik voorlopig voorzichtig. Handen reinigen is mogelijk en ik hou gepaste afstand tijdens uw bezoek. Voor iedere klant neem ik ruim de tijd om de truien en vesten te bekijken en te passen. Voor de dinsdagen is het niet mogelijk om een afspraak te maken.  

Bent u verkouden, niest u of heeft u koorts.  Kom dan liever niet. Ik maak graag een nieuwe afspraak met u.

Naast de verkoop via de webshop bent u ook welkom in Baarn.  Centraal gelegen in het midden van het land. Hier kunt u op uw gemak de collectie bekijken en passen. Voor elke klant is er ruim de tijd om een keuze te maken.
Het is ook mogelijk om de bestelde artikelen op te halen in Baarn.
Voor beide maak ik graag vooraf even een afspraak met u.  

Telefonisch ben ik bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Heb ik uw telefoontje  gemist?  Ik zal u binnen korte tijd terug bellen. (graag uw telefoonnummer vermelden als u het antwoord apparaat krijgt) Het is ook mogelijk om mij een e-mail te sturen. info@noorsetrui.nl     
Mobiel telefoon nummer : 06 – 44238431.            

Bezoek adres:
Tienke Voeten
De Gondel 3
3742 GM Baarn

U kunt bij ons met de pin betalen. 

Met een behaaglijke groet Tienke