Neem contact op met Tienke Voeten
Stel uw vraag aan Tienke
06-44238431

De collectie bekijken en passen! U bent welkom op afspraak. Meer >>
Winkelwagen is leeg

10 jaar Noorsetrui.nl Deel 4

 

Beste vrienden van Noorsetrui.nl,

Bij het (na) lezen van de vorige drie nieuwsbrieven kunnen we concluderen dat we niet stil gezeten hebbend afgelopen 10 jaar. Ook in deze nieuwsbrief valt er weer veel te beleven. We nemen u graag mee terug naar de jaren 2012 en 2013.

 

Zoals voorgaande jaren namen we deel aan verschillende markten en fairs en zijn er veel hoogtepunten te melden waar we in deze nieuwsbrief aandacht aan besteden.

* In het jaar 2012 verscheen onze advertentie op de achterkant van de Kontaktlinjen van de vereniging Nederland-Noorwegen.

* In Juni 2012 brachten we een bezoek aan de leverancier van Laesoe in Denemarken.

* In November van dat jaar organiseerde we de 1e Noorse truien dag in Baarn. ( 31 Noorse truiendag 25 Oktober 2014)

* In Mei 2013 werd er een mooie foto reportage gemaakt door Marga Goudsbloem van www.bijzonderbelicht.nl

* In Juni 2013 brachten we een werkbezoek aan Norlender in Noorwegen.

*In Juli 2013 werd de geheel vernieuwde website gelanceerd, gemaakt door Jantiene Hannessen van www.studiomovingmountains.nl

* In September 2013 vulde we onze collectie aan met Dale of Norway.

 

Bij de fabriek van Norlender            Foto shoot van Marga                      Ons werk bezoek

Na 9 jaar namen we afscheid van de vertrouwde website. www.noorsetrui.nl was nodig aan vernieuwing toe en een geheel nieuwe website werd ontworpen en gerealiseerd door Studiomovingmountains uit spakenbrug. De eigentijdse webshop kreeg een modern jasje met een persoonlijk tintje en werd in Juli 2013 gelanceerd. In september van dat jaar mochten we het prachtige merk Dale of Norway toevoegen aan onze website. We kunnen met de nodige trots zeggen dat we nu een compleet assortiment aanbieden uit Scandinavië.

  Bij Dale of Norway                      Nieuwe website                 Noorse truien dag 2013

Ik heb de afgelopen maanden de serie over 10 Jaar noorsetrui met veel plezier gemaakt en wat hebben we veel gedaan en meegemaakt. In september van dit jaar komt er een speciale nieuwsbrief uit die in het teken zal staan van het 10 jarig jubileum. Ook is er aandacht voor de nieuwe collectie van Norlender. 

Groeten van Tienke

 

 

 

 

 

 

 

 

·    

··       

·