Neem contact op met Tienke Voeten
Stel uw vraag aan Tienke
06-44238431

De collectie bekijken en passen! U bent welkom op afspraak. Meer >>
Winkelwagen is leeg

10 jaar Noorsetrui.nl Deel 3

Beste vrienden van Noorsetrui.nl

Noorse truien op televisie

In de nieuwsbrief van Mei zijn we geëindigd in het jaar 2008 met onze reeks over 10 jaar Noorsetrui.nl. We nemen u deze keer graag mee terug naar de jaren 2009 t/m 2011 waarin we ook weer op verschillenden fairs en markten stonden. Voor ons was 2009 een jaar met twee bijzondere hoogtepunten. De truien van Norlender op de televisie en het 5 jarig bestaan van Noorsetrui.nl.  Het was begin Mei 2009 toen ik werd gebeld met de vraag of ik mee wilde werken aan een televisie programma..

ik was blij verrast en natuurlijk gaf ik mijn medewerking. Ze waren in deze opnames aan het maken voor het programma "Doe maar normaal"van BNN. De mussen vielen van het dak toen bekende Nederlanders zoals Xander de Buisonje, Guus Meeuwes en Ruben van der meer zich in een Noorse trui hesen om een programma op te nemen die in december van dat jaar uitgezonden zou worden.

  

  Kerstfair in Eemnes. BNN tv opnames voor" Doe maar Normaal". Scandinavië markt op Schokland

Zoals in voorgaande jaren namen we deel aan verschillende fairs en markten zoals o.a. de Winterfair in Noordwijkerhout, Zweedse Kerstmarkt in Slochteren, de Buitenlevenfair in Eemnes, de Fortfair in Purmerend en de Herdersfair in Balloo.In April 2011 namen we voor de 1e keer deel aan de Scandinavië markt in het Schokland museum en tot op heden doen we dit elk jaar met veel plezier. Tevens kwam er weer een leuk artikel in de krant De Gooi en Eemlander en plaatsten we advertenties in Landleven en Naober, het tijdschrift van Gelderland en Overijsel. 

Op 6 September 2009 vierde we het 5 jarig bestaan van Noorsetrui.nl met een heerlijke taart en een klein feestje. In September 2014 bestaan we alweer 10 jaar. In deze maand valt er een mooie prijs te winnen maar er is meer... we houden u als eerst op de hoogte.

Deel 4 en tevens het laatste deel volgt...

vriendelijke groet Tienke