Neem contact op met Tienke Voeten
Stel uw vraag aan Tienke
06-44238431

De collectie bekijken en passen! U bent welkom op afspraak. Meer >>
Winkelwagen is leeg

10 jaar Noorsetrui.nl Deel 2

Beste vrienden van Noorsetrui.nl

Verkoop van Norlender

In de nieuwsbrief van April zijn we geëindigd in het jaar 2006 met onze reeks over 10 jaar Noorsetrui.nl. We nemen u deze keer mee terug naar het jaar 2007 en 2008 waarin we ook weer op verschillende fairs en markten stonden. Maar het hoogtepunt was de toevoeging van het prachtige Noorse merk Norlender aan onze webshop.

In Augustus van dat jaar brachten we ons 1e werk bezoek aan de fabriek op het eiland Osteroy in Noorwegen. In 2013 volgde het 2e bezoek. Beide keren waren de stroopwafels ingepakt om als traktatie te geven bij de koffie ( "onze "Noren zijn hier namelijk erg dol op ) Met veel plezier kijken we terug naar deze reis en het leuke contact die we in al de jaren hebben opgebouwd.

  

  

           Nog veel handwerk bij Norlender                                                Bij Norlender in 2007 

In het jaar 2008 werd de eerste Zweedse Kerstmarkt in Slochteren gehouden. Het landgoed de Fraeylemaborg was het decor voor deze gezellige Kerstmarkt. De bezoekers stonden al vroeg voor openingstijd in een lange rij voor de kassa.. wat een overweldigend succes. Tot op heden nemen we elk jaar met veel plezier deel aan dit Scandinavisch evenement.

  

In 2007 en 2008 bezochten we verschillende fairs en markten waaronder andere de Herfstfair in Orvelte,de Winterfair in Noordwijkerhout, de Kerstfair in Eemnes, vakantie/informatie dag in het toenmalige gebouw De Warrekam in Laren, Fair in de Oranjerie in Den Helder en de Zweedse Kerstmarkt in Slochteren. Hieronder een selectie foto's van onze bezoeken:

Links: Warrekam in Laren, midden: Winterfair Noordwijkerhout, rechts: Herfstfair in Orvelte.

Groetjes van Tienke