Neem contact op met Tienke Voeten
Stel uw vraag aan Tienke
06-44238431

De collectie bekijken en passen! U bent welkom op afspraak. Meer >>
Winkelwagen is leeg

10 jaar Noorsetrui.nl Deel 1

Beste vrienden van noorsetrui.nl,

noorsetrui.nl bestaat 10 jaar

Dit jaar bestaat Noorsetrui.nl 10 jaar. Dat gaan we in September samen met u vieren. De afgelopen maanden zijn er 4 nieuwsbrieven verschenen over deze periode en vanaf nu kan iedereen ze lezen. We blikken terug met foto's en archief materiaal van de afgelopen jaren. Ook zullen we via Facebook de nodige aandacht besteden aan dit Jubileum.

Het is te veel om alles uit te lichten van 10 jaar Noorsetrui. Daarom is er gekozen voor een aantal hoogtepunten die we in de afgelopen jaren van ons bestaan hebben meegemaakt. ( Wat ook nog niet mee viel)  


Het ontstaan van Noorsetrui.nl

2004: Na vele jaren gewerkt te hebben in de mode branche en ik de mooie leeftijd van 40 jaar bereikte, was het tijd om het roer om te gooien. Een eigen winkel runen zei mijn man, niet in een pand maar via internet. Ja leuk idee,maar met wat! Al snel was het duidelijk, iets met Scandinavië en kleding. De link met de Noorse truien was gelegd. In die tijd stonden de webshops nog in de kinderschoenen en waren we één van de eerste met verkoop van Noorse truien. Op 6 september 2004 schreven we ons in bij de kamer van koophandel. Een spannend moment want hoe pak je het aan.

Een webshop runnen was leuk maar ik wilde meer. Mijn product laten zien en mensen ontmoeten was mijn 2e doel. De Kerst en Wintermarkten kwamen in zicht en al bijna 10 jaar beleef ik hier nog steeds veel plezier aan. De eerste Winterfair waar we aan deel namen was in november 2004 en werd gehouden in de Oranjerie De Groene Parel in Den Helder.

winterfair - noorsetrui.nl    

In de loop der jaren zijn er een aantal Scandinavische kleding merken de revue gepasseerd zoals Volund, Selbu, Oda of Norway, IIs of Norway en Icelandic design.

In 2007 werd de collectie aangevuld met Norlender, in 2011 met het Deense merk Leasoe en in 2013 met Dale of Norway. Dit zijn tot op heden de prachtige Scandinavische merken die we verkopen in onze webshop. En het mag gezegd worden: Daar zijn we best trots op.

2005: Op 11 Mei 2005 verscheen er een leuk artikel in de Gooi en Eemlander. Er werd een heus interview afgenomen en er kwam een fotograaf  langs om een kiekje te maken wat bij het artikel geplaatst zou worden. Het was een leuke ervaring.

Kerstmarkten en Winterfairs

In dit jaar en 2006 bezochten we meerdere Kerstmarkten en Winterfairs en brachten we een bezoek aan de grote Gift&Interieur beurs nabij Oslo in Noorwegen. Hieronder een aantal foto's uit het plakboek die vanaf de start bijgehouden is met al onze activiteiten. 

         KERSTMARKT IN BAARN/TUIN EN CULINAIRFAIR ORVELTE/KERSTFAIR IN EEMNES

Word vervolgd. Groetjes Tienke